Vi står upp för Överkalix!

När evenemang ställs in och besökare uteblir måste vi stödja våra lokala företag. Hjälp våra butiker, restauranger och företag genom att handla på orten, för att behålla vårt breda utbud av varor och tjänster, inte bara nu, utan även i framtiden.

Överkalix kommun driver tillsammans med företag, föreningar och Överkalixbor kampanjen Vi står upp för Överkalix! Den vill värna de lokala företagen. Om en tvingas stänga påverkas alla övriga. Minskad service gör livet svårare för alla, framförallt för de äldre. Det ökar anledningen att resa till en annan kommun och då även handla allt det övriga där. Något som blir både dyrare och försämrar miljön. På sikt försvinner service och arbetstillfällen. En utveckling ingen vill se. Istället vill vi se vår kommun leva och växa. Vi vill att alla ska stå upp för Överkalix!

Gå med i kampanjen ”Vi står upp för Överkalix!”

Företag, föreningar och överkalixbor som står upp för Överkalix får sina namn publicerade på kampanjens hemsida. Företag och föreningar anmäler sig och bifogar logotyp. Invånare skickar sitt namn och ort man bor i.
Anmäl ert stöd för kampanjen här. 

Uppmärksamma ert deltagande!

Visa hur du stöttar lokala företag och hur ni som företag stöttar varandra. När du handlat en vara eller tjänst eller tagit ett initiativ som hjälper ett lokalt företag – dela med dig genom att ta en bild och lägg upp på Facebook eller Instagram. Tagga @visitoverkalix och använd hashtaggen #viståruppförökx så att andra kan ta del av din insats och bli inspirerade. 

Målet är enkelt. Vårt Överkalix ska finnas kvar, utvecklas och stärkas för alla Överkalixbor, norrbottningar och turister.

Näringslivskontoret leder ”Vi står upp för Överkalix!”.


Med vänliga hälsningar

Anne Jakobsson, Kommunalråd Överkalix kommun 

Leif Nilsson, Kommunalråd Överkalix kommun

Kontaktperson
Bo Häggroth
Näringslivskontoret
070-115 33 56
bo.haggroth@overkalix.se

Kontaktperson #viståruppförökx
Camilla Eriksson
Överkalix kommun
073-534 89 77
camilla.eriksson@overkalix.se